Bon appetit

Premium quality Restaurant Theme

Welcome to our Restaurant

Elegant interior and design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Fusce vehicula nisi sed

High-class professional service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Fusce vehicula nisi sed

Excellent various menu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Fusce vehicula nisi sed

Hot menu

La noix de coco sur la plage 9€

entremet coco, ananas et cardamone, crumble, glace vanille (allergène : oeuf, lait, gluten)

coconut pinapple cake, with crumble, vanilla ice cream (allergen : egg, milk, gluten)

Tendresse aux amandes, fruits rouges et citron vert 8€
Assiette de 3 fromages 10€

Maison « Miserey »

Ardoise de 3 fromages sélection M. COCHIN et M.MISEREY 8.50€

Fruits séchés, beurre demi sel, chutney hibiscus, salade. (allergènes : lait, gluten)

French cheese slate, with butter, dry fruits, hibiscus jam, salad. (allergens : milk, gluten)

Assiette de fruits frais à la JUJU 9.00€

Assortiment de 7 fruits de saison, sorbet goyave, crumble (allergènes : gluten)

Fresh fruits plate, guava sorbet. (allergens : gluten)

Crème brûlée à la vanille Bourbon 8.00€

(allergènes : lait, gluten, oeuf)

Burnt cream with Bourbon vanilla (allergens :milk, gluten, egg)

Délice de foies de volaille au kumquats et poires 8€

Roquette

Panier gourmandises (disponible en vente à emporter) 8.50€

2 beignets de pain fromage et ail, 2 samoussas, 2 accras de morue (allergènes : gluten, lait, soja, poisson)

2 chorizo and cheese doughnut, 2 samossas, 2 cod doughnut (allergens : gluten, milk, soja, fish)

Crême de carotte froide au cumin et Pti Jérôme 8€

Condiments, crème de fannes et tuiles

Délice de foies de volaille au rhum et carambole confit au feu de bois 8€
Velouté de potimarron au boucané porc 8.50€

(allergènes : lait, gluten)

Pumpkin soup with smoke pork (allergens : milk, gluten)

Assiette d’accras 8.50€

Salade (allergènes : gluten, lait, poisson)

salat with cod doughnut (allergens : milk, gluten, fish)

Formule n°1 (seulement le midi) 19€

Entrée + plat.

Formule n°2 (seulement le midi) 19€

Plat + dessert.

Formule enfants n°1 12€

2 samoussas au jambon fromage / gratin de macaroni au boeuf salade / glace vanille, crumble, sauce chocolat / boisson (sirop à l’eau ou limonade ou jus).

Formule enfants n°2 12€

2 samoussas au jambon fromage / plat créole à la carte / glace vanille, crumble, sauce chocolat / boisson (sirop à l’eau ou limonade ou jus).

Crevettes label rouge de Madagascar 20€

Risotto de quinoa de Normandie au curry et lait de coco, légumes croquants et crème fumée au combava. (allergènes : lait, gluten, crustacés)

Royal scampi of Madagascar, risotto with quinoa, curry and cocomilk, vegatbles, and smoke combava sauce (allergens : milk, gluten, crustacean)

Cari de langue de boeuf 14€

Riz, grains, légumes croquants

Rougail morue 14€

Riz, grains, légumes croquants (allergènes : poisson)

Special dish of Réunion island with cod, tomatoes, combava and coriander, rice, beans, vegetables (allergens : fish)

Moules à la créole 14€

Riz, grains, légumes croquants (allergène : mollusque)

Mussels cari, rice, beans and vegetables (allergens : mussels)

Carry poulet au manioc

Riz, grains, légumes

Vindaye de thon albacore 15€

riz basmati, grains, légumes (allergènes : moutarde, poisson)

Spicy tuna with rise, beans, vegetables (allergens : mustard, fish)

Gambas royales snackées 22€

sauce vierge au piment végétarien, mines sautées  aux légumes. (allergènes : crustacé, lait, oeuf)

Gambas royal snacke, vegetable sauce, pasta vegetables. (allergens : crustacean, milk, egg)

Tartare de thon Albacore à la mangue et poivre de timut 18€

frites, salade (allergènes : moutarde, gluten, lait, poisson)

Tuna tartare with mango,  french fries , salat (allergens : mustard, gluten, milk, fish)

Filet de dorade royale à la plancha 20€

soso maïs, émulsion rougail tomate, légumes croquants. (allergènes : poisson)

Fish snacké, corn puree, tomatoes sauce and vegetables. (allergens : fish)

Gambas royales snackées 22€

frites de patate douce, salade et sauce combava(allergènes : crustacé, lait)

Royale scampi snacke, sweet potatoes, salat, combava sauce. (allergens : crustacean, milk)

Dos de julienne mariné au thym et snacké, 16€

Rataouille, pomme de terre grenaille, mayonnaise sans huile au combava, salade (Hors formule)    (allergènes : poisson, gluten, oeuf, moutarde)

Fish snacke with thym, ratatouille, potatoes, mayonnaise without oil with combava (allergens : fish, gluten, egg)

Carpaccio d’espadon 18€

frites, salade (allergènes : moutarde, gluten, lait, poisson)

fish carpaccio,  french fries , salat (allergens : mustard, gluten, milk, fish)

Chef’s Recipe

Jalapeno Steak

Ingridients

  • Jalapeno peppers, stemmed
  • Cloves garlic, peeled
  • 1 1/2 Teaspoons cracked pepper
  • Tablespoon coarse salt
  • 1/4 cup lime juice
  • Tablespoon dried oregano

Direction

  1. Combine jalapenos, garlic, pepper, salt, lime juice and oregano in a blender. Blend until smooth.
  2. Place steak in a shallow pan or large resealable plastic bag. Pour jalapeno marinade over the steak, and turn to coat.
  3. Preheat an grill for high heat, and lightly oil the grill grate. Drain and discard marinade. Grill steak 5 minutes per side, or to desired doneness.

Events

What garnish fits to seafood?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden

Testimonials