Bon appetit

Premium quality Restaurant Theme

Welcome to our Restaurant

Elegant interior and design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Fusce vehicula nisi sed

High-class professional service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Fusce vehicula nisi sed

Excellent various menu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Fusce vehicula nisi sed

Hot menu

Le coco, ananas, cardamone 8€
Tendresse aux amandes, fruits rouges et citron vert 8€
Assiette de 3 fromages 10€

Maison “Miserey”

Ardoise de 3 fromages sélection maison MISEREY 8.50€

Fruits séchés, beurre demi sel, confiture de papaye, salade. (allergènes : lait, gluten)

French cheese slate, with butter, dry fruits, papaya jam, salad. (allergens : milk, gluten)

Assiette de fruits frais à la JUJU 8.50€

fruits de saison, sorbet coco rhum raisin, crumble. (allergènes : lait, gluten)

Fresh fruits plate, coconut sorbet with rhum and grappe. (allergens : milk, gluten)

Crème brûlée à la vanille Bourbon 8.00€

(allergènes : lait, gluten, oeuf)

Burnt cream with Bourbon vanilla (allergens :milk, gluten, egg)

Délice de foies de volaille au kumquats et poires 8€

Roquette

Panier gourmandises 8.50€

3 samoussas, 3 accras (allergènes : gluten, poisson, lait)

3 samossas, 3 cod doughnuts (allergens : gluten, fish, milk)

Crême de carotte froide au cumin et Pti Jérôme 8€

Condiments, crème de fannes et tuiles

Délice de foies de volaille au rhum et carambole confit au feu de bois 8€
Velouté de courges bio au Pti Jérôme et pignon pin 8.00€

(allergènes : lait, gluten)

Pumpkin soup with cheese of BoisJerôme Saint Ouen (allergens : milk, gluten)

Tartare de thon Albacore 10€

jus de bergamote BIO, herbe du jardin et poivre de Timut. (allergènes : moutarde, gluten, lait, poisson)

Tuna tartare with bergamote lemon, herb’s garden and Timut pepper (allergens : mustard, gluten, milk, fish)

Formule n°1 18.50€

Entrée + plat.

Formule n°2 18.50€

Plat + dessert.

Formule enfants n°1 10€

2 samoussas jambon fromage / nuggets frites / glace maison.

Formule enfants n°2 10€

2 samoussas jambon fromage / plat créole à la carte / glace maison.

Crevettes label rouge de Madagascar 20€

Risotto de quinoa de Normandie au curry et lait de coco, légumes croquants et crème fumée au combava. (allergènes : lait, gluten, crustacés)

Royal scampi of Madagascar, risotto with quinoa, curry and cocomilk, vegatbles, and smoke combava sauce (allergens : milk, gluten, crustacean)

Carry de langue de boeuf 13€

Riz, grains, légumes croquants

Rougail saucisses 13€

Riz, grains, légumes croquants (allergènes : pas)

Sausages rougail, rise, beans, vegetables (allergens : not)

Moules à la créole 13€

Riz, grains, légumes croquants

Carry poulet au manioc

Riz, grains, légumes

Vindaye de thon albacore 15€

riz basmati, grains, légumes croquants (allergènes : moutarde)

Spicy tuna with rise, beans, vegetables (allergens : mustard)

Chef’s Recipe

Jalapeno Steak

Ingridients

  • Jalapeno peppers, stemmed
  • Cloves garlic, peeled
  • 1 1/2 Teaspoons cracked pepper
  • Tablespoon coarse salt
  • 1/4 cup lime juice
  • Tablespoon dried oregano

Direction

  1. Combine jalapenos, garlic, pepper, salt, lime juice and oregano in a blender. Blend until smooth.
  2. Place steak in a shallow pan or large resealable plastic bag. Pour jalapeno marinade over the steak, and turn to coat.
  3. Preheat an grill for high heat, and lightly oil the grill grate. Drain and discard marinade. Grill steak 5 minutes per side, or to desired doneness.

Events

Ouverture du restaurant le 03 février 2020

If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden. The majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.

What garnish fits to seafood?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden

Testimonials